Medinas trafikskola söker ny trafikskolelärare (Heltid/Deltid)

Är du vår nästa stjärna på vägarna?

Karlshamns populäraste trafikskola söker en ny trafikskolelärare. Du som söker kommer arbeta med vår elevportfölj och vara delaktig i både körlektioner och teoretiska undervisningar för körkortsbehörighet B. De kandidater som söker måste uppfylla samtliga kriterier för att hålla i teorikurser och riskutbildningar.

På Medinas trafikskola sätter vi våra körskoleelever i full fokus. Därför kräver vi att du som söker är flexibel och har förmågan att strategiskt planera våra elevers utbildningar. Verksamheten består av fler trafikskolelärare, därför ser vi också att du kan samarbeta med andra och att du stöttar dina kollegor med både erfarenhet, arbetsuppgifter såväl som kunskap.

Vi söker främst kandidater som vill arbeta heltid, men utesluter inte deltidsanställningar. Samtliga kandidater ska vara godkända av Transportstyrelsen och vara behöriga för körkortsutbildningar. Om du har arbetat som trafikskolelärare tidigare och kan flera språk så är det självklart en merit. Vi kräver att våra lärare behärskar svenska såväl som engelska i både tal och skrift. Meriterande är således om du har utbildning för Risk 1 och 2, dock inget krav.

På Medinas trafikskola arbetar vi flexibelt, men effektivt. Vi tummar aldrig på varken kvalitet eller noggrannhet. Du ska vara ett gott föredöme i trafiken och utbilda våra körskoleelever till att ligga på samma goda nivå. Vår trafikskola sätter ett stort värde på en glad och trevlig attityd, maximal arbetsmoral och professionalitet. Att ha ett sinne för ordning och reda är A och Ö. Du bör vara kommunikativ, framåtsträvande och självsäker i din roll. Du förväntas således ha hög kompetens och uppfylla följande:

• Du följer våra föreskrifter, regler och vår företagskultur
• Du är utåtriktad och har ett gott bemötande
• Du lyssnar aktivt på både vår personal men också på våra körskoleelever
• Du kan ge och ta
• Du kan se och uppfatta saker ur andras perspektiv
• Du arbetar mot gemensamma mål tillsammans med andra
• Du arbetar effektivt och utnyttjar undervisningstiden maximalt
• Du ser till att verksamheten bedrivs på bästa möjliga sätt
• Du strävar efter att vara bättre än våra konkurrenter
• Du erkänner dina egna fel och brister och är rak och ärlig

Medinas trafikskola är anslutna till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, STR. Vi förhåller oss således till de läroplaner som är godkända av Transportstyrelsen.

Ansökan

Ansökan i form av ett CV, bestående av ett personligt brev och en sammanfattning över utbildningar och anställningar, skickas till info@medinastrafikskola.se. Ytterligare information om trafikskolan finns på vår officiella hemsida, www.medinastrafikskola.se. Välkommen med din ansökan.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan via e-post: info@medinastrafikskola.se.
Vänligen inkluder en sammanfattning över dina tidigare arbeten och utbildningar, samt meriter som du anser är lämpliga och nämnvärda.
Glöm inte bort att skicka med ett telefonnummer.

Ansökningsdag

Vi behandlar samtliga ansökingar fortlöpande. Positionen är öppen tills vidare.

Mer information

Mer information hittar du på vår hemsida, alternativt vår Facebook-sida. Ytterligare upplygningar ges via telefonnumret som finns angivet på kontaktsidan/överst i menyfältet. Observera att vi inte tar emot några fysiska ansökningar eller ansökningar i form telefonpresentationer. All kommunikation sker via e-post. Vi kommer kontakta de kandidater som vi anser är lämpliga för en första intervju.