Mer körkort för pengarna

BMW-bilar på Medinas Trafikskola Karlshamn

Ja, det stämmer! Kom in till oss och boka din körlektion idag. Missa inte våra aktuella tävlingar där du dessutom kan vinna fina priser. Dessa hittar du på vår Facebook-sida. I den pågående tävlingen kan du vinna en exklusiv lunch för två i centrala Karlshamn. Bakom menyn står Barsserie Fridolf i Karlshamnsgallerian. Allt du behöver göra för att vara med är att 1) Gilla vår sida på Facebook. Det gör du enklast genom att bara klicka på länken som finns i texten ovan, alternativt söka efter Medinas Trafikskola. Sen behöver du dela det här inlägget.

Vinnaren kommer att presenteras i slutet på juni 2016. (Vi förbehåller oss rätten att förlänga tävlingen till juli 2016). Mer information kommer finnas på vår hemsida och framförallt i vår blogg.

Vi vill också uppmärksamma er på att Du som trafikskoleelev på Medinas Trafikskola i Karlshamn får mer körkort för pengarna. Just nu bjuder vi på var femte körlektion för samtliga elever som skriver in sig innan augusti. Platserna är begränsade, därför rekommenderar vi att ni skyndar er. Skulle det vara så att du redan är inskriven på en pengaslukande körskola så lovar vi att bjuda på inskrivningsavgiften.

Och är det så att ni är flera som vill ta körkort samtidigt? Ja, då har ni chansen att få hela fem körlektioner kostnadsfritt om en vän köper vårt paketerbjudande (paketerbjudande 1).

Lägg minnet på våra platser som i skrivande stund är begränsade. Erbjudanden gäller från och med den 14 juni 2016.

Nu åker vi ut på dagens sista körlektioner. Har du bokat dina än? Vi ses!

Post a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *