Ta körkort och boka körlektion

Ta körkort

Själva längden av utbildningen, den totala kostnaden och antalet körlektioner är varierande från person till person. Det är därför en individuell faktor som avgör hur många körlektioner du kommer behöva för ett eventuellt uppkörningstillfälle. En del körskoleelever kör mycket privat medan andra enbart väljer att köra genom trafikskolan. Vi på Medinas trafikskola i Karlshamn arbetar på så sätt att vi utgår ifrån vilka möjligheter, samt vilket behov du har som person.

Vi vill hjälpa dig att bli en säker samt trygg förare. Du som blivande förare ska (på ett naturligt sätt) kunna hantera olika situationer som möjligtvis kan uppträda i trafiken.

Boka en körlektion

Trafikläraren kommer att göra en individuell utbildningsplan. Denna utbildningsplan kommer att grunda sig på vilka förkunskaper du har, dina förutsättningar samt dina önskemål. Om det skulle vara på så sätt att du inte har kört något tidigare, så kommer vi börja med att du ska få lära känna fordonet och hur denna används. När du har lärt dig detta tillräckligt bra, så kommer lektionerna att utökas. Detta görs genom att du ska få köra i varierad trafik samt under olika förhållanden. Det kan vara på så sätt att du kommer att få köra under olika väder förhållanden samt dag eller kvällstid.

För att vi sedan ska kunna upptäcka möjliga brister samt kunna bedöma säkerheten på ditt fordon, kommer du att få lära sig att utföra en säkerhetskontroll. Detta innebär en yttre och inre kontroll av fordonet.

Som körskoleelev på Medinas trafikskola kan du räkna med en utbildning i världsklass. Inte nog med att du får övningsköra med några va de modernaste bilarna på marknaden så får du även en bra teoretisk inblick. Vi erbjuder även nyhetsbrev som vi med jämna mellanrum skickar ut till våra elever. Dessa skickas ut genom Leadsson.se som är en av våra adressleverantörer.